Inbraakbeveiliging

Plaatsing, uitbreiding en onderhoud van een inbraak alarmsystemen

  • Nazicht van uw inbraakbeveiligingsinstallatie

    Uitgebreid nazicht van uw inbraakbeveiliging

    met een rapport en attest van onderhoud


Op uw twee oren slapen? Dat kan dankzij de alarmsystemen voor inbraakpreventie van Alarm Masters. Niet alleen staan wij in heel België in voor het plaatsen van een degelijk inbraakalarm systeem dat gebruik maakt van de modernste technologie, maar ook voor het onderhouden van uw alarmsysteem voldoen wij aan de strengste normen.

Plaatsing van een nieuw inbraakbeveiliging systeem

Het plaatsen van een inbraakpreventie systeem moet voorafgegaan worden door een goede conceptie. Daarom zorgt Alarm Masters voor een goed inbraakpreventie plan, aangepast aan het te beveiligen pand. Hiervoor maken we gebruik van de modernste componenten zoals ondermeer de bewegingsdetectoren die op de juist plaatst geïnstalleerd worden, maar ook van glasbreuk detectoren om al uw ramen te beveiligen, en van magneetcontacten die op buitendeuren en op binnendeuren geplaatst kunnen worden. Op ons klavier kunt U eenvoudig uw alarmsysteem in- en uitschakelen door een gepersonaliseerde code te gebruiken of door gebruik te maken van een magnetische sleutel. Op het duidelijke scherm leest U welk onderdeel van uw pand het alarm laat afgaan. Heel het systeem wordt uiteraard verbonden aan onze kwalitatieve sirenes die binnen en buiten geplaatst kunnen worden en / of naar een telefooncentrale. Indien gewenst kunnen we het systeem vervolledigen met de zogenaamde « panic button » waarbij U door een eenvoudige druk op de knop het alarmsysteem kan laten afgaan bij een eventueel overval.

Onderhoud van uw inbraakalarm

Een goed inbraakpreventie systeem is vooral een alarmsysteem dat werkt wanneer U deze nodig heeft. Daarom is het ook zeer belangrijk dat deze regelmatig onderhouden wordt. Alarm Masters neemt deze taak dan ook ter harte. Onze techniekers controleren elk component van uw inbraakbeveiliging systeem en onderhouden en testen uw alarmcentrale grondig. In samenspraak vervangen we waar nodig de defecte componenten. Op het einde van de werkzaamheden krijgt U van ons een attest ten bewijze van de goede werking van uw beveiliging. Zo blijft uw bedrijf jaar na jaar optimaal beschermt.

Uitbreiding van een bestaand inbraakpreventie alarmsysteem

Twijfelt U of uw inbraakbeveiliging systeem nog voldoet aan uw eisen? Vraag dan advies aan Alarm Masters. Wij komen bij u langs en maken een uitgebreid analyse van uw huidig inbraakalarm systeem en maken een rapport van de zwakheden ervan. De techniekers van Alarm Masters kunnen vervolgens uw huidig Inbraakbeveiliging aanpassen en / of uitbreiden zodat U weer zeker bent  dat uw pand en zijn inhoud perfect bewaakt zijn door een efficient inbraakpreventie systeem.